Kontakt

O NAS

Spoštovani prijatelji in kupci nove blagovne znamke, ženske in moške usnjene obutve Karal in obutve za pohodništvo priznane blagovne znamke Grisport.

Po večletnih izkušnjah v obutveni branži smo se odločili za korak, s katerim se bomo po najboljših močeh trudili, da vam omogočimo nakup kvalitetne usnjene obutve, ki je vsekakor še vedno najboljša naložba za zdravje in dobro počutje vaših nog. 

Veseli in ponosni vam zagotavljamo, da smo v oblikovanje in izdelavo naše kolekcije pritegnili nekatere strokovnjake iz tega področja in smo predvsem skrbno izbrali najkvalitetnejše usnjene materiale, ki se vgrajujejo v našo obutev in zagotavljajo mehkobo, posledično s tem pa lahko zagotavljamo visoke standarde želene kvalitete.

Poleg že omenjene obutve lastne znamke pod imenom Karal pa imamo v programu tudi modno obutev blagovne znamke Paar, ki nam zagotavlja pestrost in dopolnitev v ponudbi.

Vsekakor smo ponosni, da lahko modni program obutve dopolnjujemo še z modnimi torbicami blagovne znamke David Jones in pa seveda še program modnih in športnih nogavic.

Za ljubitelje narave in lepot gora pa smo poskrbeli z visoko kakovostno obutvijo za pohodništvo, blagovne znamke Grisport, kjer tržimo tako moško, žensko kot otroško obutev.

 

 

Osnovni podatki o ponudniku storitev spletne trgovine

Dolgo ime podjetja: KARAL trgovina in storitve d.o.o.
Kratko ime podjetja: KARAL d.o.o.
Naslov podjetja: Pohorska cesta 2
Pošta: 2382 Mislinja
Matična številka: 7227167000
Davčna številka SI: 55868932
Davčni zavezanec: DA
Pravno organizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
Srg: Okrožno sodišče Slovenj Gradec 2017/4516
E-pošta: info@karal.si
Telefon – naročila: 031 393 392

 

KONTAKT

Karal d.o.o.
Pohorska cesta 2,
2382 Mislinja
IBAN:
SI56 0245 0026 2216 936 (NLB d.d.)

LOKACIJA

KONTAKTNI OBRAZEC

Naroči se na Karal e-novice

in spremljaj naše ugodnosti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Karal d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@karal.si