Ste pripravljene na decembrske zabave?

04.12.2018

Prihaja čas decembrskih zabav in zaključkov. Tokrat smo pripravili poseben stilski vodič za vse dame, ki želite na vsakem takšnem dogodku izgledati urejeno in moderno, hkrati pa se počutiti udobno v svoji koži.

Zima je čudovito obdobje za kreiranje različnih stilov. Zakaj? Ker vam omogoča plastenje različnih tekstur – volna, semiš, čipke, svila, usnje, krzno, … Vse to prida vašemu videzu pridih sofisticiranosti in unikatnosti. Ker je torej možnosti neomejeno, si lahko vsaka izmed vas izbere tisto, kar jo definira in izpopolni. Pa najsi gre za popolnoma formalno ali nekoliko bolj sproščeno priložnost.

Decembrski stili za formalne zabave

Formalne, predvsem službene zabave še vedno zahtevajo svoj bonton oblačenja oziroma tako imenovan "dress code". To v praksi pomeni nekoliko manj prostora za unikatnost, še vedno pa dovolj za vse tiste, ki imate razvito domišljijo in prefinjen okus za modo. Formalnosti boste najlažje zadostile z izbiro elegantne obleke, krilnega ali hlačnega kostima. Obvezno pa se k tem kosom oblačil kombinirajo salonarji. Ne glede na zunanje vremenske razmere. 

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj osnovnih stilskih kombinacij za formalne zabave, ki jim seveda lahko po svoji želji dodate kakšno malenkost, ki bo vaš stil popeljala na višji nivo.

Črna obleka in izstopajoči salonarji

Črna obleka je večna klasika in vedno najboljša izbira, saj dovoljuje neštete kombinacije. Izberete lahko različne kroje in materiale oblek, ki se vsako leto nekoliko spreminjajo. Priporočljivo je, da črno obleko kombinirate s čevlji v izstopajočih barvah in dizajnih ter sovpadajočo pisemsko torbico. Lahko si izberete tudi "clutch" torbico z dolgo naramnico.

Celoten videz zaključite z izbiro bogatih in unikatnih kosov nakita. Nenazadnje gre za zabavo, na kateri se morate imeti lepo in to mora vaš videz podpreti. 

Krilni kostim

Krilni kostim je formalnejša različica obleke. Če želite svojemu videzu dodati več slojev in niste vešče kombiniranja nakita in dodatkov z obleko, potem vam bo lažje, če izberete krilni kostim. V kombinaciji s čudovitimi salonarji krilni kostim poudari vašo ženstvenost, hkrati pa ohranja vtis resnosti in profesionalnosti. 

Izberite višino pete, ki vam ustreza. Če niste vajene visoke pete, je bolje, da izberete nižjo. Takšno, v kateri se počutite varno in samozavestno. Morda celo takšno, ki je zgolj nakazana. Vendarle pa se izognite balerink. V kolikor si izberete krilni kostim, ki ima našite dodatke, ni nobene potrebe po dopolnjevanju videza z nakitom, kot so ogrlice. Raje izberite zgolj minimalistične uhane, ki jih izpostavite s speto frizuro. 

Hlačni kostim

Vse tiste, ki niste vajene nošenja oblek ali kril oziroma se v njih ne počutite sproščeno, si omislite hlačni kostim. Izbirate lahko med strogo formalnimi različicami, kot tudi med nekoliko bolj sproščenimi. Mi vam priporočamo slednje. Izberite takšne iz unikatnih materialov, kot sta semiš ali flis ali pa običajnemu kostimu dodajte okrasek iz usnja. Tako boste dosegle učinek prefinjenosti in unikatnosti.

Priporočamo vam, da izberete salonarje z višjo peto, saj vam bodo pridali nekaj višine in optično podaljšali vaše noge. Ker je kostim že sam po sebi sestavljen iz več plasti in kosov, bodite pri izbiri nakita nekoliko skromnejše. Minimalistična ogrlica v kombinaciji z zapestnico in uhani bo popolnoma dovolj. Priporočamo vam še izbor pisemske oziroma "clutch" torbice.

Decembrski stili za neformalne zabave

Sedaj pa prihaja najboljši del. Decembrski stili za neformalne zabave, na katerih lahko daste svoji domišljiji prosto pot. Nič ni zapovedano, nič ni prepovedano, nič ni neobičajno. Izbira je neomejena in prilagodite jo lahko svojemu stilu, počutju in tematiki zabave. 

Poigrajte se s plastmi različnih tekstur in materialov, nikar pa ne pozabite videzu dodati barv in blišča. Posebej za to priložnost si privoščite nove, unikatne čevlje, ki jih čez leto samo opazujete skozi vitrino. Novoletna zabava je idealna priložnost, da ste drugačne kot sicer. Tukaj je nekaj naših stilskih predlogov za odštekane decembrske zabave.

Prepričani smo, da boste izbrale najboljši stil in najudobnejše čevlje Karal zase ter zažarele na decembrski zabavi. Da bo vaš korak varen na spolzkih tleh si omislite katerega izmed ščitnikov petk oziroma upoštevajte nasvete in predloge za hojo po snegu. Želimo vam obilo zabavnih trenutkov in zapeljivih pogledov. 

Naroči se na Karal e-novice

in spremljaj naše ugodnosti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Karal d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@karal.si