Gležnjarji bodo to jesen zagotovo vaša najljubša obutev

06.11.2018

Ni dvoma, da so gležnjarji nujen kos ženske garderobe. Zakaj? Ker so praktični, udobni in stilski. Idealni so skorajda čez vso leto in obujete jih lahko k celemu asortimanu oblačil. Če še niste prepričane, je sedaj čas, da spoznate, kako zelo praktični so lahko. Od vsakdanjega stila pa vse do sofisticiranega poslovnega videza. Zagotovo bodo to jesen vaš najljubši kos obutve.

Najboljši stili z gležnjarji

Ena najboljših lastnosti gležnjarjev je, da so tako neverjetno vsestranski. Z njimi lahko pričarate izredno raznolike stile. Ne glede na to, ali nosite jeans, hlače, krila ali kombinezon, bodo gležnjarji zagotovili čudovite kombinacije.  Naj vas ne bo strah eksperimentirati. V kombinaciji z njimi lahko celo trenirka izgleda presenetljivo stilsko.

Če še vedno sodite med tiste, ki ima za gležnjarje rezerviran standarden in enoličen izgled, je sedaj čas, da si dovolite spremembo. Spoznajte stilske kombinacije, ki jih je možno ustvariti s tem čudovitim kosom obutve. Pa najsi bodo gležnjarji s peto ali brez. Z malo domišljije lahko v vsakih izgledate naravnost odlično.

Gležnjarji z jeans hlačami

Gre enostavno za kombinacijo, poslano iz modnih nebes. Oboji so hkrati klasični in sproščeni ter stilski in izvirni. Kombinacija gležnjarjev in jeansa vedno izgleda odlično in je perfektna za sproščene priložnosti. Večina gležnjarjev se najbolje ujema s skinny jeans hlačami ali ostalim različicam ozkih kavbojk.

Slim jeans, srajca z gumbi in blazer ustvarijo šik kombinacijo gležnjarji. Obstaja več različic nošenja jeans hlač – od zatlačenih v gležnjarje do privihanih. V grobem velja pravilo, da hlače zatlačite v višje različice gležnjarjev in privihajte k nižjim različicam. Najbolj pa bodo gležnjarji prišli do izraza, v kolikor jih boste kombinirale s krajšimi verzijami hlač.

Levo zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal  v črni barvi z detajli; Desno zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v črni barvi z vezalko in zadrgo na notranji strani; Spodaj: Usnjen ženski gležnjar Karal v svetlo rjavi barvi.

Gležnjarji s skrajšanimi hlačami in hlačnim krilom

Skrajšane hlače in hlačna krila so trenutno velik hit in izgledajo fantastično z gležnjarji. Za razliko od superg s to izbiro oblačil v gležnjarjih ne boste izgledale majhne. Gležnjarji s peto vam bodo pridali višino in privlačnost.

Enak efekt lahko sicer dosežete s petkami, a gležnjarji so vsaj v tem letnem času bistveno bolj premišljena izbira. Seveda pa bodo poleg tega le še popestrili vaš stil. Najbolje bo vse skupaj izpadlo, če boste kombinirale temno modro hlačno krilo s črnimi gležnjarji, belo srajco in usnjeno jakno.

Levo zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v rjavi barvi; Desno zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v kombinaciji rjave in modre barve z detajli; Spodaj: Usnjen ženski gležnjar Karal v bordo rdeči barvi z detajli.

Gležnjarji s krilom ali obleko

Dokler se govori o hlačah, ženske običajno ne vidijo nobene težave v kombinaciji z gležnjarji. Ko pa beseda nanese na krila, ali še posebej obleke, pa se nemalokrat zalomi. Nekako jim ta kombinacija ni najbolj pri srcu. Večina žensk je ni vajena.

A ne bojite se poskusiti nekaj novega. Kombinacija gležnjarjev in krila ali obleke je lahko naravnost popolna za sofisticiran dnevni videz ali sproščen večer. Najbolje vam bo takšna kombinacija uspela s srednjo višino gležnjarjev. Košček gole kože med gležnjarji in obleko bo vašemu videzu pridal ravnovesje in trend.

Desno zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v sivi barvi; Levo zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v črni barvi; Spodaj: Usnjen ženski gležnjar Karal v sivi barvi z detajli.

Nizki gležnjarji

Gležnjarji z visoko peto so idealni, da vaš vsakdanji videz privzdignejo na višji nivo, nizki gležnjarji pa ustvarjajo sproščeno estetiko.

Če želite s tem videzom doseči največ, bodite pozorne, da zadenete izvirnost. S tem boste preprečile, da bi nizki gležnjarji izpadli dolgočasni. V ta namen izberite gležnjarje s sponkami in drugimi okraski. Obujte jih v kombinaciji z ozkimi spodnjimi deli, najbolje temnimi jeans hlačami.

Levo zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v bordo barviDesno zgoraj: Usnjen ženski gležnjar Karal v sivi barvi; Levo spodaj: Usnjen ženski gležnjar Karal v črni barvi; Desno spodaj: Usnjen ženski gležnjar Karal v sivi barvi.

Upamo si trditi, da so gležnjarji resnično čevlji, ki jih mora imeti v svoji garderobi vsaka ženska. Pa ne enih, temveč več parov! Z njimi boste z malo truda in domišljije izgledale fantastično ma vsakem koraku. Obiščite našo spletno trgovino in si izberite svoje gležnjarje iz naše nove kolekcije.

Naroči se na Karal e-novice

in spremljaj naše ugodnosti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Karal d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@karal.si